En vanlig måndag på semester utan planer!

Ja kära hjärtanes vad varmt det blev helt plötsligt. Lite i varmaste laget för mej, men eftersom jag har semester och inte några som helst planer så spelar det ingen roll. Jag kan lika gärna låta bli att göra något. Bara hålla mej i stillhet i någon skugga där det blåser lite, litegrann. Jo ni, så ska man ha det :-D

Förresten har jag gjort nåt idag. Jag har varit på banken och gjort lite andra ärenden och det säger jag bara. Promenader längs asfalterad väg mellan hus är inte att rekommendera om man vill slippa svettas. Huvva va varm jag blev. Var inne hos min svärmor och drack 6 glas vatten. Det var gott.

I övrigt har jag inget att förtälja. Så då gör jag inte det :-D

Hej för nu..........................................................

Ok, då Mötti Härs!

Jag har semester!

Jag har semester, jag har semester, jag har semester, jag har semester, jag har semester, jag har semester, jag har semester....................................................................................

Just dé

Mötti Härs :-D

Snart, snart, snart!!!!

Ha! Nu är det bara denna veckan kvar, sen går jag på semester på riktigt :-D Då ska jag vara ledig utav alla krafter. Jag och lillsessan ska ha några dagar (hur många är helt och hållet upp till lillsessan) då vi ska mysa riktigt. Och i slutet av nästa vecka kommer Bano på besök.  I övrigt har jag inga som helst planer. Det är vad jag kallar semester det. Du glade vad skönt det ska bli.

Men ikväll är jag trött så nu orkar jag inte skriva mer.

Hej för nu.................................................


Mötti härs!

Krångel....... och en semesterdagKonstig blogg. Gick inte att skriva något över huvud taget förrän jag la in bilden.  Jag fattar ingenting, men det är väl som det brukar.

Jag är fortfarande täppt i näsan, men mycket bättre än igår. Har i alla fall jobbat, men i morron tar jag semester. Hela personlen åker på studieresa till Ingesunds folkhögskola och sen till Rackstamuséet. Hade varit jättekul att få vara med, men eftersom ingen ville bära mej runt på bår, tror jag det bästa är att jag stannar hemma och sover. Är så in i märgen trött. Hoppas i alla fall att det går över nu. Orkar inte vara trött nå mer.

Nä, nu vill jag ha glass, och det har jag ingen. Fan!    Det får gå i alla fall.

Hej för nu..................................................

Dätt i däsan :-( men i övrigt full fart :-)

Nää, jag är ju alldeles ooooooootroligt dålig på att blogga nu för tiden. Skärpning, basta!  Nåja, lite kan jag ju skylla ifrån mej på att det just har varit årets stressigaste tid på jobbet. Alla betyg och sånt ska ju vara klara när det är dags för studenten. I år lyckades jag dra på mej tidernas förkylning också, precis i samma vecka som allt skulle vara klart. Nåja, nu är det gjort och förkylningen är förhoppningsvis snart över. Jag ska bara skicka alla betygen till VHS, sen har jag inte några mera deadlines att stressa för innan jag går på semester. Två veckor till så är jag där.  Och i år ska jag inte städa någons lägenhet hela semestern Det enda jag ska göra är vila och vad som råkar falla mej in. Och så ska lillsessan få sova hos mojmoj många gånger. Hon brukar säga att hon vill sova här många gånger, vilket betyder flera nätter, men det passar ju inte när jag ska jobba dagen efter. Men när jag  har semester så ska vi se hur många gånger det blir. Kanske det bara blir en natt, eller kanske blir det flera. Det är helt upp till lillsessan.

Under tiden jag har mått som sämst har det bytts ett fönster i vardagsrummet. Undrar bara hur länge det tar innan det andra fönstret ska bytas. Med tanke på planeringstiden för saker och ting här i huset kan jag vara glad om det sker under innevarande år. Men det är jag långt ifrån säker på. Det får väl bli som det blir med det. Det hjälper i alla fall inte att tjata, det hjälper inte ens att fråga. Jag får sällan något svar som gör mej klokare på den punkten i alla fall.
Stalon passade förresten på att lägga sej och vila på Bellikks rygg när han höll på att klä på sej för att ta en tur med motorcykeln. Lite konstigt är det ju att gubben inte vågade resa sej upp. Tänk om katten hade ramlat ner och slagit sej, vojne, vojne. Jag var tvungen att hjälpa till och plocka bort katten, annars hade väl Bellikk blivit stående på det där viset :-D Måste erkänna att jag var lite frestad att låta katten ligga.

Nej, nu får det räcka för idag.

Hej för nu.............................

RSS 2.0