Ht-09

Första dagen på jobbet efter semestern blev inte alls så lugn och stillsam som jag trodde. Först och främst hade jag tre veckors post att gå igenom. Det tog drygt halva förmiddan. Sen lite teknik som inte funkar och teknik som funkar och lite annat så har man gjort hela första dagen. Fick besök av en lärare också så jag har inte varit helt ensam. Faktiskt kan man säga att detta är min första dag på höstterminen 2009, det ni.  Men nu är jag trött så jag ska faktiskt gå och lägga mej. Skulle inte förvåna mej om jag vaknar vid nån okristlig tidpunkt men det får så vara. Jag är som sagt trött.

Mötti härs.

Gud i London vilket tråkigt inlägg. Men det är allt ni får så håll tillgodo 8-)

Slut på semestern

Nu måste jag försöka  varva ner och gå och lägga mej. I morron börjar jag jobba igen efter semestern. Sen är det bara att se fram emot nästa studentexamen.

Mötti Härs!

På bättringsvägen med Svante

Idag är Svante ännu bättre. Men det lär nog dröja innan han är helt bra. Svansen hänger och släpar i golvet när han går. Men han går mycket bättre nu. Det går åt rätt håll :-D

Mötti Härs!

Stackars Svante :(

När Svante kom hem i måndags var han skadad. Vad som hänt vet vi inte, men han hade svårt att gå och svansen hade han ingen som helst kontroll över. Han har mest legat och sovit och vilat hela tiden sen han kom hem. Men som tur är ser vi att han blir bättre och bättre. Idag har han till och med lyckats klättra upp i Bellikks knä. Tidigare har gubben satt sej på golvet för att katten skulle kunna ta sej upp i knät, men idag var det fåtöljen som gällde. Även om jag kanske tycket att Bellikk låter katten styra lite väl mycket av gubbens tid, så är det i alla fall skönt att det verkar gå bra. Men i alla fall... stackars Svante. Stalon har varit otroligt hänsynsfull och inte busat det allra minsta med brorsan. Det är annars en av hans favoritsysselsättning. Förutom att jaga möss och sorkar då förstås. Häromdagen hade han fångat en liten sork, och hans lycka var total när han lyckades komma in med den. Först la han den under bordet, men när jag försökte få kastat ut den sög han den på nytt och la den i matskålen. Märkligt för han hade nog inte tänkt äta den. Katter äter inte sork har jag hört. Men de gillar att jaga dem.

I övrigt är det snart slut på min semester, precis i tid för att jag ska ha landat och börjat fatta att jag är ledig. Men, men, det är så det brukar vara. Nästa vecka är jag tillbaka på jobbet igen och sen är det snart dags för studenten. Den går fort den där tiden.

När nu får det vara nog.....


Mötti Härs!!!!!

Hemma igen!

Det hjälper att efterlysa på bloggen. Det tog inte en halvtimme ens innan Svante dök upp :-D Just nu ligger han under bordet och tvättar sej vid svansroten.

Mötti Härs!

Efterlysning!!!

Är det någon som sett denne stilige herre. Han försvann hemifrån i fredags. Nu är det väl i alla fall dags att komma hem och visa upp sej i alla fall...Svante kom hem.... brorsan saknar dej. Och det gör Bellilkk också!

Jaja, jag vet att bilden är oskarp, men jag kan faktiskt inte bättre än så.

Mötti härs!

Mmmm.....

Idag har jag lagat dillkött. Varför gör man inte sånt lite oftare? Det är ju hur gott som helst!

Mötti härs :-)

Flugornas fiende nr 1

Två otäcka flugor har irriterat mej mest hela dagen idag. Jag har svurit, hotat, viftat med armarna och letat förtvivlat efter vår gamla flugsmälla som numera har behagat flytta härifrån. Jag hittar den i alla fall inte. I ett anfall av desperation kände jag att jag var tvungen att införskaffa en ny. Hittade bara en elektrisk sådan. Men gissa om den funkade. Yessss. Nu ni, jäkla flugor. Nu är er sista minut slagen, för nu är jag beväpnad. Tjohooooo!

Mötti härs, faktiskt!

Mitt sunda jag... så länge det nu varar.

Fy busen vad jag är sugen på godis just nu. Vilken tur att jag inte har köpt nånting. Jag tror jag tar ett äpple i stället :-D

Mötti härs!

Nää, inget troll

Det är inget troll som står på torget i Årjäng. Det är en hund, som kanske eventuellt heter Troll. Det har lillsessan talat om för  mej, så då är det så, nämligen. :-D

Mötti Härs!

RSS 2.0