Permanenta gäster och en veckas semester!

OK, så här ligger det till. Våra tillfälliga gäster i källaren ser ut att bli permanenta. Det har gått 2 veckor och ingen har hört av sej. Och vi har ju inte så många möjligheter mer än att sätta upp lappar och låta ryktet gå.  Det verkar som de måste stanna hos oss. Vi har i alla fall luskat ut att det handlar om två killar. Och eftersom vi förmodligen kommer att leva tillsammans med dem framgent, så har vi döpt dom. Numera heter de alltså Svante och Stalon, (ej att förväxla med Stallone, kom ihåg det.) Stalon är döpt efter Bellik och mågens favoritfiskesemesterort. Lillsessan har utsett sej själv till deras mamma och pysslar om dom nåt alldeles fantastiskt när hon är här. Stalon verkar gilla det också. Han spinner järnet när han ligger i hennes famn inlindad i en filt så att han inte fryser, nämligen.

I övrigt har jag semester kommande vecka. Jag har planer på att få städat undan en hel del av byggjobbrotet som kom helt hastigt. Saker planeras länge, länge och sen påbörjas det gärna när jag inte är hemma och inte heller informerad om att det ska börja. Så att flytta saker och sånt det bara händer. Kan vara därför som jag inte har den ringaste aning om var de flesta grejerna i huset finns just nu. Ska bli spännande att se vad som dyker upp under arbetets gång.

I övrigt har jag inga planer på att blogga den närmaste veckan. Förhoppningvis har jag alldeles för mycket energi för att sätta mej ner och skriva nåt. Men, det återstår att se.

Jag har i alla fall:

OK, ni får ha det så bra!

Hej för nu...................................................

Källargäster

Jahaja! Så var det fredag igen. Och fy busen vilken fredag. Allting har varit lite tungt idag. Men nu är det kvällen och inget jobb igen förrän på måndag. Då är det elev och lärarlöst på jobbet så det finns hopp om att man kan få undan ganska mycket.

Jaja, fredag och idag har våra källargäster varit här i en hel vecka. Har jag berättat om dem? Två små söta kattungar kom hit förra fredagen och flyttade in. Vi fick ut dem ur källaren igen, men de satt utanför dörren hela natten, så då veknade vi naturligtvis. Vi har satt upp lappar lite här och där i hopp om att någon som saknar dem ska se, men vi har inte hört något ännu. Jaja, en vecka till, sen får vi väl se om det finns någon som kan tänka sej att ta hand om dem. Vi vill egentilgen inte ha katt, i alla fall inte just nu. Det passar faktiskt jättedåligt för tillfället. Hoppas rätte ägaren hör av sej under helgen. Det vore en lättnad.Nädå, det är inte våra källargäster på bilden. Men de är lika söta.

Nä, nu ska jag surfa runt lite och kolla lite julklappstips. Jag kanske julhandlar på nätet helt och hållet i år. Det vore ju i alla fall bekvämt.

Hej för nu...............................

Redo...

Sådärja!!! Nu är det söndag kväll och jag har klarat av Öppet Hus på jobbet, barnpassning (mysigt) och till och med städat badrummet (mycket välbehövligt). Så nu är jag väl redo för en ny vecka då! Fem dagar med jobb. Jodå, det ska nog gå. Men jag börjar faktiskt längta efter att ta ut några dagars semester. Och så längtar jag efter ett städat hus. Kanske kan gå att kombinera. Vi får se!

Hej för nu........................................................

Jag är en slöbloggare, just de!

OK, jag erkänner, jag är en slöbloggare. I alla fall för närvarande. Varför vet jag inte riktigt. Är bara inte på humör för att skriva. Inte för att det egentligen fattas saker att skriva om, men när jag kommer hem och sätter mej framför datorn är alla uppslag som bortblåsta. I början av min bloggkarriär gjorde jag minst ett inlägg om dagen. Nu är det inte ens ett i veckan. Sorgligt. Jag kommer inte ens på nån bra ursäkt för detta. Inte ens en halvtaskig ursäkt. Jag är bara ur bloggform... ja så är det nog!!!Inte nog med att jag ur ur bloggform, jag är ur kommenterarform också. Jag är inne och läser på en hel massa bloggar, men jag orkar inte kommentera. Inte för att jag inte skulle ha nåt att skriva, men jag tycker det är för besvärligt. Lättare att bara tänka kommentaren, och sen glömma bort den. Ja huvva vad slö jag är. Men det är lika illa ställt med ursäker här som ovan. Det är väl formen som fattas här också, vad nu det skulle betyda.I övrigt är det mesta som det brukar, med undantag av att det är Öppet Hus på jobbet på lördag. Det blir till att jobba några timmar då. Men det brukar vara kul. Det är den enda dagen på året som man har tid att gå runt och kolla hos de olika programmen. Alltid annars  ska det väldigt mycket till för att man ska hinna med några besök om man inte har ett papper i handen och nån brådskande fråga till nån lärare eller elev eller nån annan trevlig människa.  Men på lördag kommer jag att strosa runt och titta och prata och inte ha det mista bråttom nånstans. Så får det bli....

                   


Åsså förresten, på söndag får jag ha hand om ögonstenarna minst halva dan.... de ni!!!!!        


Hej för nu..............................................

Somliga dagar..........

Somliga dagar är det som om det är omöjligt att få någonting gjort. Idag till exempel har jag jobbat hela dagen, men jag kan inte med bästa vilja i världen påstå att jag fått nåt gjort. En beställning, och så har jag diariefört lite. Det borde vara mera resultat av en hel dags arbete. Skulle inte säja nåt om det om jag suttit och rullat tummarna hela dan, men jag har faktiskt verkligen jobbat. Nåja, man får väl hoppas på bättre resultat i morron. Efter jobbet har jag i alla fall varit hos min frissa. Helrenovering var beställd och det var vad jag fick :-D Men sen gick jag hem och där väntade inte middagen på bordet. Så det blev till att svänga ihop nåt.

Förresten vet jag en sak jag gjort idag. Jag har ätit ost, massor med ost. Vår käre franskalärare hade med sej en otrolig mängd goda ostar. Gissa om killen är populär :-D Det stora flertalet av lärare och annan personal på skolan var ju naturligtvis tvugna att konstatera att det luktade, men det hindrade inte många från att ändå gå lös på ostarna med glatt humör. OK, det är klart att det luktade, det är ju ost och det luktar. Så är det med det. Personligen lät jag bli att konstatera det uppenbara, jag gick bara lös på ostarna och åt mej till ett lätt illamående. Men gud vad gott!!!!

Nähä, nu får det räcka för idag.

Hej för nu....................................

RSS 2.0