GOTT NYTT ÅR!

Så var det dags då, snart är det 2009. Så till alla som råkar ramla in på min blogg önskar jag

GOTT NYTT ÅR!!!


God Jul

Jag önskar alla som råkar halka in på min blogg en riktigt

GOD JUL
Sötaste slottet

Jag har byggt ett slott. Snyggt blev det också, så är det! Se själva!


Jag är riktgt imponerad av mej själv faktiskt. Lite snett och vint blev det, men det har jag beslutat att det är bara charmigt.

Åsså har jag blivit förkyld. Inte bra. Jag hostar så ända in i granskogen att jag tror jag bli tokig. Det är till och med påfrestande att prata, så gubben har det lugnt och skönt för tillfället. För lugnt tror jag, han envisas med att prata med mej och tror att jag ska svara. Det funkar inte kan jag säja. Så fort jag säjer något alls så börjar jag hosta. Nej, det får vara tystnad ikväll så hoppas jag att det är bättre i morron.

Hej för nu......................................

Sessor och kattungar

Jaha, och därmed är hela semesterveckan förbi. Attans vad fort det gick. Skulle i ärlighetens namn gärna varit ledig en vecka till. Har varit skönt att få gå hemma och grejja. Lite ordning har jag fått också. Tror faktiskt att jag ska kunna få till lite julfint i år också. Idag har jag faktiskt bakat lussekatter också. Fick hjälp av mina sessor dvs. lillsessan och bonussessan. Det är mysigt att göra såna saker tillsammans med barn. De är jätteduktiga också. Ok, att bullarna inte ser ut som de jag gör, men vem säger att det är den enda rätta formen på lussekatter. Inte jag i alla fall.

Å så är det dessa kattungar då. Helt sjövilda är de. För det mesta i alla fall. I början av veckan rev de ner gardinerna i vardagsrummet. Med fäste och allt. Då var jag arg kan jag tala om, och de fick bo i källaren hela tiden och inte komma upp något alls. Men på fredag morron var det bara en katt kvar i källaren. Den lille kraken som var kvar var jättestressad av att vara ensam, så då fick han komma upp. Sen på eftermiddagen kom den lille rymmaren tillbaka. Vi har ingen aning om vart han varit. Men följden blev att båda katterna numera befinner sej uppe hos oss. Vi ger dom fortfarande maten i källaren och försöker ha dom där på natten. Men de har lärt sej att skynda sej upp när vi går uppför trappan, annars måste de stanna i källaren. Jisses vad snabba katter kan vara.

Nähä, nu får det räcka för idag.

Hej för nu..............................................

RSS 2.0