Leve Cocillana... och min svärmor :-)

Du milde tid vad det  hjälper att sova. Jag sov nästan sju timmar i natt och vaknade mycket piggare än jag varit på länge. Förmiddagen gick som en dans och jag har fått massor gjort. Men sen kom eftermiddagen och idag hade vi personalmöte (en sak som jag inte hade lagt på minnet alls) och när det blev tid för detta bara orkade jag inte mer. Jag hade en liten plan på att smita när klockan började närma sej tjugo över fyra ungefär för att hinna med bussen i alla fall, men jag orkade inte ens tänka tanken på att promenera hela vägen upp till busstationen med nån som helst tidspress. Jag stannade helt enkelt kvar och åkte med nästa buss hem (hade tur också och fick skjuts till bussen). Detta betyder att klockan var nästan sju innan jag var hemma och jag kände att jag inte orkade. För en gångs skull hade Bellikk lyssnat till mej när jag bad honom skala potatis så jag kunde inte strejka och begära hämtpizza. Jag menar när han för en gångs skull hade ansträngt sej. Jaja, nu är maten snart klar och sen ska inte jag röra mej i onödan känner jag. Hoppas i alla fall att jag får sova lika bra inatt. Men om inte halsen slutar värka snart så får de ett nytt besök av mej på vårdcentralen. Det måst ju sluta nån gång, eller hur!

Nåja, jag har i alla fall Cocillana att trösta mej med. Jag är fortfarande ruskigt glad för det. Enda jobbiga är att jag blir så torr i munnen av den. Men det går ju att dricka vatten. Jag har hört att det till och med är nyttigt. Så då dricker jag.

På lördag fyller världens bästa svärmor år, dvs min svärmor. Bellicks mamma. Bano och Mandelens farmor. Lillsessan och lillprinsens oldemor. Hon är bäst på allt för övrigt. Jag har i alla fall köpt en bok till henne. Hon gillar att läsa och deckare ska det vara. Det blev Henning Mankells nya. Bokus är ju fantastiska när det gäller leveranstider. Jag beställde på söndag kväll och hade boken i min hand på tisdag. Så ska det gå till.

Nej, nu börjar potatisen bli färdig så nu tänker jag sätta mej och se om jag orkar svälja lite mat.

Ha det bra alla!

Mötti Härs!

Kommentarer
Postat av: Malin Boström

Hej på dej! Har inte förkylningen avlidit än stackars dig,ja e iallafall inte ett dugg avundsjuk!

Lullos dej som kommer på cirkus. Grattis föresten då e du ett år gammlare än mej igen hihi.Jag va helslut i nacken i da så jag la mej efter maten.vakna så jag har precis diskat nä jag får gå å nana ska opp 04.30.vi hörs jättekul att kolla din blogg. kram

2009-09-03 @ 23:31:41
Postat av: beccaQ

Jo jag läste om din cocillana igår kväll så jag förstår att du inte kan komma. Men vi hoppas att du kryar på dig snart och att vi kan ses!Kramis

2009-09-04 @ 16:29:39
URL: http://beccaq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0