Besök på jobbet :-D - och besök hemma :-D

Å så  helt plötsligt är det onsdag (onstad). Är inte helt säker på hur det gick till. Men ännu värre är att jag tycker det borde vara torsdag. Ändå har det alldeles nyss varit helg. Det är väl ännu ett bevis på min förvirring. Sunlinda kom i alla fall och hälsade på idag på jobbet. Kul att se henne igen, och hon fick reda på att hästen heter lilla gubben, så nu behöver hon inte undra på det längre. Hon fick reda på lite annat också, men det kanske vi inte ska skriva så mycket om (hehehehe). Nåväl, hoppas hon snart har vägarna förbi igen så vi kan få träffas.

Idag efter jobbet kom mandelen och barnbarnen och hälsade på. Lilllsessan såg lite rester efter Storsan och Beccaq från i fredags. Det låg lite chips på bänken som hon genast bestämde att de inte alls var moppas (helt rätt) utan de var faktiskt hennes och mormors (ehmm). Sen hittade hon ett paket med kex som vi hade tänkt äta tillsammans med några goda ostar. De var också hennes och mormors. När det gått ett tag så visade det sig att de nog egentligen var bara hennes. Nåja, hon lät lillebror också få flera stycken kex och faktiskt så blev det några kvar. De kanske kan vara bra att ha kvar nästa gång småtrollen hälsar på.

image74

Nähänä, nu får det räcka för denna gången!


Hej för nu..................................






Kommentarer
Postat av: Sunlinda

Grattis till examen i delprov numer ett. Snart får ni nya uppgifter.

//Sunlinda

2008-05-14 @ 20:02:13
Postat av: Storsan

Puuuh!! Vi klarade delprov ett! Och härligt att Sessan och lillebror fick åtnjuta lite rester från fredagen... Tur ändå att det bara var kex och chips! Det hade kunnat vara värre - mycket värre! :o) Kram och god natt!

2008-05-14 @ 22:47:50
URL: http://storsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0