Känslor och jordgubbar!

Idag har jag gått igenom nästan hela känsloregistret. Jag har varit arg, ledsen, resignerad, glad och just nu sitter jag och äter jordgubbar. Låter som en händelserik dag, men lite av det ligger kvar sen igår. Nåväl, jag orkar inte vara arg speciellt länge, sånt tär på krafterna, så jag väljer att låta saken vara. Jag har redan tidigare talat om vad jag tycker i frågan och så får det vara bra med det. Hoppas bara jag inte råkar ut för samma stunt en gång till. Då kanske jag orkar vara arg längre tid... och mer högljutt.

Nåväl, nu sitter jag och äter jordgubbar och det är gott. Det vore ju slöseri att var arg vid ett sånt tillfälle. Och så är jag glad för att jag vet vad jag ska skaffa till bonussessans födelsedag. ska iväg och handla nån av de närmaste dagarna. (men inte på tisdag, då har jag annat för mig :-D)


Nej, nu får det vara nog för idag.

Hej för nu.....................................




Mötti härs :-D

Kommentarer
Postat av: Linda

Man måste få vara arg ibland, men precis som du skriver så är det bra att korta av det så det inte blir för långrandigt. Jag fick en släng av ilska igår, men jag lugnade mig och VALDE att människan inte är värt det. Sen hjälper det alltid med jordgubbar :-)



Jordgubbar med mjölk och socker blir det nu :-)



Mötti härs ;-)

2008-06-15 @ 20:04:59
URL: http://livstankar.blogg.se/
Postat av: mandel

Jag tycker du hade all rätt att vara arg mamma! Vi har också ätit jordgubbar :-) Kram och mötti!

2008-06-15 @ 20:09:37
URL: http://mandelen.wordpress.com
Postat av: beccaq

Ja det är väl inget annat än å säga mötti härs och att man aldrig ska underskatta jordgubbar! Å på tisdag ja, dåååå har vi annat för oss.

Kramis

2008-06-15 @ 23:17:21
URL: http://beccaq.blogg.se/
Postat av: Kalle

JORDGUBBAR!!!



http://naturnytt.blogg.se

2008-06-16 @ 18:37:03
URL: http://karlerik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0